راهنمای خرید آبگرمکن؛ بررسی انواع آبگرمکن و ویژگی‌های فنی هر یک!

آبگرمکن

هنگام خرید آبگرمکن جدید دو نکته اولیه و مهم را فراموش نکنید که توانایی فراهم کردن آب کافی برای خانواده شما و مصرف بهینه داشته داشته باشد. این دستگاه نقش بسزایی در زندگی روزمره شما دارد. در راهنمای خرید آبگرمکن متوجه خواهید شد که همه چیز، از شستشوی ظرف‌ها گرفته تا دوش آب گرم بعد از یک روز طولانی، به کیفیت و کارایی آبگرمکن بستگی دارد. به همین دلیل باید مدلی را انتخاب کنید که طول عمر بالایی داشته باشد و مشکلی ایجاد نکند.

راهنمای خرید آبگرمکن

برای انتخاب یک آبگرمکن مناسب و با کیفیت باید یکسری فاکتورها را زیر نظر داشته باشید تا با بررسی آن‌‌ها انتخاب دقیق‌تری داشته باشید.

اندازه و ظرفیت

اندازه آبگرمکن بیشتر برای آبگرمکن‌های مخزن‌دار اهمیت دارد. هنگام تعیین اندازه آبگرمکن خود، باید نوع و فناوری آن را درنظر بگیرید. همچنین لازم است که از تعداد وسایل و شیرهایی را که ممکن است به طور همزمان از آب گرم استفاده کنند، آگاه باشید و آبگرمکن را  بر اساس حداکثر دبی(کمیت) و دمای مورد نیاز خود خریداری کنید.

با توجه به تعداد افراد خانواده نوع ظرفیت انتخابی آبگرمکن متغییر است. در ادامه ظرفیت مناسب آبگرمکن مخزن‌دار بر حسب تعداد اتاق خواب خانه آورده شده است.

یک‌خوابه: بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ لیتر

دوخوابه: بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ لیتر

سه‌خوابه: بین ۱۸۰ تا ۲۱۰ لیتر

چهارخوابه: بین ۲۱۰ تا ۳۰۰ لیتر

پنج‌خوابه یا بیشتر: ۳۰۰ لیتر و بیشتر

دبی (کمیت) جریان آبگرمکن معمولا در دفترچه راهنمای سازنده آن ارائه شده و بر حسب لیتر در دقیقه شمارش می‌شود. شیرآلات و وسایلی که آب گرم مصرف می‌کنند را با هم جمع کنید تا حداکثر دبی مورد نیاز خانوار خود را بدست آورید.

افزایش دمای آبگرمکن، تفاوت بین دمای آب خروجی و آب ورودی آن است. دمای مورد نظر برای آب گرم مصرفی خانه حدود ۵۰ درجه سانتیگراد است. اگر دمای متوسط آب ورودی خانه را ۱۰ درجه درنظر بگیریم، به آبگرمکنی نیاز دارید که بتواند دمای آب را حداقل ۴۰ درجه سانتیگراد بالا ببرد.

هرچه سطح دما بالاتر باشد، اندازه آبگرمکن مخزن‌دار بزرگتر است. برای تشخیص درست اندازه مورد نیاز آبگرمکن مخزن‌دار، باید به این فکر کنید که شما و خانواده‌تان در چه زمانی از روز بیشتر از آب گرم استفاده می‌کنید. حداکثر مقدار آبی که در آن ساعت مصرف می‌کنید چقدر است؟

به طور متوسط یک دقیقه دوش گرفتن به ۱۲ لیتر آب نیاز دارد. یک برنامه ماشین ظرفشویی تقریباً ۱۰ لیتر آب مصرف می‌کند و یک بار استفاده از ماشین لباسشویی به ۶۰ تا ۷۰ لیتر آب در هر شستشو نیاز دارد. محاسبات خود را به طور دقیق انجام دهید و با توجه به مشخصات آبگرمکن‌ها، بهترین گزینه را انتخاب کنید.

ارزیابی کارایی

ضریب انرژی یکی از فاکتورهای مهمی است که در راهنمای خرید آبگرمکن، آن را مورد بررسی قرار می دهیم. این عدد نشان‌دهنده درصد انرژی است که توسط یک آبگرمکن به آب گرم تبدیل می‌شود. هرچه این عدد بیشتر باشد، آبگرمکن کارآمدتر است و هزینه کمتری برای بهره‌برداری خواهد داشت.

در حالی‌که درصد انرژی بالا خیلی خوب است، اما باید هزینه انرژی را که آبگرمکن مصرف می‌کند درنظر بگیرید و تصویر دقیقی از هزینه کارکرد آن بدست آورید. به عنوان مثال یک آبگرمکن برقی با ضریب انرژی ۰.۸ به دلیل قیمت بالاتر برق در مقایسه با گاز، هزینه بیشتری نسبت به یک آبگرمکن گازی با اندازه مشابه و ضریب انرژی ۰.۶ دارد.

در بیشتر موارد، آبگرمکن‌هایی با ضریب انرژی بالا قیمت بیشتری دارند، اما صرفه‌جویی درازمدت آن‌ها در هزینه سوخت، این هزینه اولیه را جبران می‌کند. یک فرمول آسان برای محاسبه دوره بازپرداخت هنگام مقایسه آبگرمکن‌هایی با FHR یکسان وجود دارد. تفاوت بین قیمت‌های دو مدل موردنظر را بر تفاوت بین هزینه‌های عملیاتی تخمینی سالانه آن‌ها (چاپ شده روی برچسب‌های راهنمای انرژی) تقسیم کنید.

نتیجه بدست آمده، تعداد سال‌هایی را نشان می‌دهد که صرفه‌جویی در مصرف انرژی برای جبران قیمت خرید بالاتر طول می‌کشد. اگر طول عمر متوسط یک آبگرمکن را ده سال در نظر بگیرید، بهتر است به دنبال آبگرمکنی باشید که عدد بدست آمده از فرمول ذکر شده، ۱۰ سال باشد. البته اگر در این مدت، قیمت انرژی افزایش یابد، دوره بازگشت سرمایه کوتاه‌تر خواهد بود.

آبگرمکن

منبع تامین انرژی

انرژی آبگرمکن ممکن است از گاز، برق، نفت یا نور خورشید تامین شود که هرکدام مزایا و معایب خود را دارد. در ادامه راهنمای خرید آبگرمکن، منابع مختلف تامین انرژی آبگرمکن را بررسی می‌کنیم.

گاز: به دلیل اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گاز دنیا را دارد، گاز بهترین و ارزان‌ترین منبع تامین انرژی برای آبگرمکن است و به همین خاطر بیشتر آبگرمکن‌های مورد استفاده در ایران، گازی هستند. آبگرمکن‌های گازی هم به صورت دیواری و هم به صورت مخزن‌دار تولید می‌شوند.

برق: برای مناطقی که دسترسی به گاز ندارند، برق یک منبع مناسب برای تولید انرژی آبگرمکن است . البته در هنگام قطع جریان برق کار نمی‌کنند و باید به فکر هزینه‌ برق مصرفی آن‌ نیز باشید. آبگرمکن‌های برقی در دو نوع دیواری و مخزن‌دار موجود هستند.

نفت: برای مناطقی که دسترسی به گاز ندارند و استفاده از برق نیز به صرفه نیست، آبگرمکن نفتی بهترین گزینه است. البته تامین نفت برای این آبگرمکن‌ها نیز ممکن است شما را دچار دردسر کند. آبگرمکن‌های نفتی معمولا از نوع مخزن‌دار هستند.

نور خورشید: نور خورشید، یک منبع گرمای رایگان است و از آن برای گرم کردن آب در آبگرمکن‌های خورشیدی استفاده می‌شود.

گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش قوی

به شما پیشنهاد می‌کنیم که آبگرمکن مد نظر خود را از برندهای معتبر و خوش سابقه انتخاب کنید. برندهای مختلفی از آبگرمکن در بازار موجود هستند. ممکن است دو مدل آبگرمکن دارای مشخصات یکسانی باشند اما قیمت آن‌ها با هم متفاوت باشد. این اختلاف قیمت به خاطر اعتبار گارانتی برند تولیدکننده و خدمات پس از فروش قوی آن است.

زیرا اگر آبگرمکنی را از یک برند متفرقه و ناشناخته با قیمت ارزان خریداری کردید و مشکلی برای آن پیش آمد، اگر گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش قوی نداشته باشد، به دردسر خواهید افتاد و شاید مجبور شوید هزینه زیادی را بابت تعمیر یا تعویض آن پرداخت کنید.

اما برندهای شناخته شده چنین مشکلاتی را ندارند و آبگرمکن‌های خود را با گارانتی معتبر بلندمدت به مشتریان ارائه می‌کنند. همچنین با داشتن خدمات پس از فروش گسترده در تمام شهرهای ایران، جای هیچ‌گونه نگرانی برای مصرف‌کنندگان محصولات خود باقی نمی‌گذارند.

ویژگی‌های آبگرمکن‌های مدرن

آبگرمکن‌های امروزی مجهز به ویژگی‌ها و امکاناتی شده‌اند که استفاده از آن‌ها را برای کاربر آسان‌تر می‌کند و کارایی‌شان را افزایش می‌دهد. در این بخش از راهنمای خرید آبگرمکن به ۶ مورد از این ویژگی‌ها اشاره می‌کنیم.

ضد رسوب: برخی از تولیدکنندگان، سیستم‌های ضد رسوب را در مدل‌های آبگرمکن خود نصب می‌کنند. هدف آن‌ها این است که با گردش آب، مواد معدنی در لوله‌های آبگرمکن رسوب نکند و مانع از گرفتگی و سوراخ شدن آن شود. در نتیجه عمر دستگاه افزایش می‌یابد.

بهره‌وری انرژی: کلاس بهره‌وری انرژی بر روی برچسب انرژی هر دستگاه نشان داده شده است که طبقه‌بندی آن بین حرف G (کمترین کارایی) و A++ (بیشترین کارایی) قرار دارد. برای رسیدن به رتبه بازده A+++، می‌توانید آبگرمکن‌های خورشیدی نصب کنید.

حفاظت در برابر آتش خشک (Dry-fire): برخی از مدل‌های آبگرمکن، سیستم‌هایی دارند که اگر آب در آبگرمکن نباشد، متوجه می‌شوند. سیستم حفاظت از آتش خشک از روشن شدن مشعل یا هیتر تا زمانی که آب در آبگرمکن نیست، جلوگیری می‌کند.

دریچه‌های گاز الکترونیکی: برخی از مدل‌های جدیدتر آبگرمکن‌ دارای دریچه‌های الکترونیکی گاز هستند که به طور خودکار، میزان گاز ارسالی به پیلوت را کنترل می‌کنند. این ویژگی مدرن به دستگاه این امکان را می‌دهد که کارآمدتر کار کند و سوخت کمتری مصرف کند.

فناوری هوشمند: این ویژگی به آبگرمکن اجازه می‌دهد تا با ترجیحات شخصی و الگوهای مصرفی شما تنظیم شود و در نتیجه راندمان بهتری داشته باشد.

کنترل بی‌سیم: با استفاده از این ویژگی می‌توانید آبگرمکن خود را با استفاده از اپلیکیشنی که روی تلفن همراهتان نصب می‌شود کنترل کنید. تا زمانی‌که تلفن هوشمند و ارتباط بی‌سیم پایدار دارید، می‌توانید با آبگرمکن خود تعامل داشته باشید. بزرگترین مزیتی که این فناوری ارائه می‌دهد، راحتی کنترل و بهره‌وری انرژی است.

آبگرمکن

انواع آبگرمکن

اکنون که در راهنمای خرید آبگرمکن، نکات مهم را یاد گرفتید، زمان انتخاب نوع آبگرمکن فرا رسیده است. ممکن است از خود بپرسید که چه تفاوتی بین انواع آبگرمکن وجود دارد و چگونه می‌توان بهترین آبگرمکن را انتخاب کرد؟ در ادامه پاسخ کاملی به این سوالات خواهیم داد.

آبگرمکن مخزن‌دار

این نوع آبگرمکن از قدیمی‌ترین نوع آبگرمکن و یک انتخاب رایج و محبوب در بازار است. آبگرمکن مخزن‌دار دارای یک مخزن است که آب سرد به آن وارد می‌شود و با مشعلی که در زیر آن قرار دارد یا کویلی که به آن متصل است، آب را تا درجه دلخواه گرم می‌کند. منبع انرژی این نوع آبگرمکن ممکن است گاز، برق یا نفت باشد. در ادامه راهنمای خرید آبگرمکن با مزایا و معایب آبگرمکن دیواری آشنا می‌شوید.

مزایای آبگرمکن مخزن‌دار

آبگرمکن‌های مخزن‌دار از دیرباز به عنوان یک وسیله استاندارد در بازار موجود بوده‌اند. این بدان معنی است که تعداد بیشتری از این آبگرمکن‌ها با قیمت‌های مختلف در دسترس هستند.

آبگرمکن‌های مخزن‌دار قیمت مقرون‌بصرفه‌ای دارند و این ویژگی می‌تواند به شما در ارتقا یا نصب یک آبگرمکن جدید با بودجه محدود کمک کند.

آبگرمکن‌های مخزن‌دار در تامین همزمان آب گرم چندین شیر آب و لوازم خانگی مثل ماشین لباسشویی، بسیار خوب عمل می‌کنند. آن‌ها برای خانه‌های بزرگ مناسب هستند، اگرچه باید سایز بزرگ این نوع آبگرمکن را انتخاب کنید.

تعمیر و نگهداری آبگرمکن‌های مخزن‌دار ارزان است و این مزیت می‌تواند به پایین نگه داشتن هزینه‌های نگهداری بلندمدت آن به شما کمک کند.

معایب آبگرمکن مخزن‌دار

هزینه‌های آب و برق آنها می‌تواند بسیار بالا باشد، زیرا در مصرف انرژی کارایی بالایی ندارند. آبگرمکن مخزن‌دار باید در طول روز کار کند تا آب مخزن را گرم نگه دارد، حتی زمانی‌که کسی در خانه نیست و از آن استفاده نمی‌شود.

آبگرمکن‌های مخزن‌دار به نگهداری و تمیزکاری بیشتری نسبت به آبگرمکن‌های بدون مخزن نیاز دارند، حتی اگر این تعمیر و نگهداری ارزان‌تر باشد. زیرا خود مخزن ممکن است آسیب ببیند با از رسوب پر شود یا زنگ بزند. به همین دلیل باید به طور منظم مخزن آن را شستشو دهید. زیرا عدم انجام این کار کارایی و طول عمر آبگرمکن را کاهش می‌دهد.

آبگرمکن های مخزن دارای محدودیت برای تامین آب هستند. یعنی ممکن است بتواند آب گرم چندین شیر آب را به طور همزمان تامین کند، اما در نهایت آب سرد خواهد شد. زیرا ظرفیت مخزن آن محدود است. هنگامی‌که این اتفاق می‌افتد، باید منتظر بمانید تا آب داخل مخزن دوباره گرم شود و بسته به آبگرمکن، فرآیند گرم کردن آب ممکن است چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشد.

آبگرمکن دیواری یا بدون مخزن

همانطور که از اسمش پیداست، این نوع آبگرمکن، آب را در مخزن ذخیره نمی‌کند و آن را به طور مستقیم به شیر آب تحویل می‌دهد. مهمترین مزیت آبگرمکن دیواری، تامین نامحدود آب گرم است. بنابراین، هنگامی‌که شیر آب گرم را برای شستن ظروف باز می‌کنید، جریان آب یک مبدل حرارتی را فعال می‌کند که گرما را از طریق یک دستگاه گرمایشی به آب انتقال می‌دهد.

بسته به منبع تامین انرژی، دستگاه گرمایشی می‌تواند یک مشعل گازسوز یا کویل برقی باشد. گردش آب از طریق مبدل فعال به شما این امکان را می‌دهد که در هر زمان از آب گرم استفاده کنید. در بخش بعدی راهنمای خرید آبگرمکن با مزایا و معایب آبگرمکن دیواری آشنا می‌شوید.

مزایای آبگرمکن دیواری

آبگرمکن‌های دیواری به دلیل نداشتن مخزن، فضای بسیار کمتری را نسبت به آبگرمکن‌های مخزن‌دار اشغال می‌کنند. بنابراین آن‌ها را می‌توان به راحتی در آپارتمان‌ها و خانه‌های کوچک نصب کرد.

از آنجایی که آبگرمکن‌های دیواری آب را در طول روز گرم نمی‌کنند، در مقایسه با آبگرمکن‌های مخزن‌دار مصرف انرژی کمتری دارند که باعث می‌شود هزینه کمتری را برای قبض گاز یا برق خود بپردازید.

آبگرمکن‌های دیواری در مقایسه با آبگرمکن‌های مخزن‌دار، کربن کمتری تولید می‌کنند و از این لحاظ سازگاری بیشتری با محیط زیست دارند.

آبگرمکن‌های دیواری بلافاصله آب گرم را تامین می‌کنند. برای همین لازم نیست قبل از دوش گرفتن منتظر بمانید تا آب گرم شود. همچنین هرگز با هجوم ناگهانی آب سرد مواجه نخواهید شد.

آبگرمکن‌های دیواری طول عمر بیشتری نسبت به آبگرمکن‌های مخزن‌دار دارند. زیرا مخزن ندارند و تعمیر و نگهداری آن‌ها راحت‌تر است.

معایب آبگرمکن دیواری

آبگرمکن‌های دیواری ظرفیت محدودی دارند. بنابراین مهم است که مطمئن شوید، آبگرمکنی با اندازه مناسب برای نیازهای خود انتخاب می‌کنید. درست است که آب گرم شما هرگز تمام نمی‌شود، اما اگر چندین شیر آب را همزمان باز کنید، ممکن است دما ثابت نماند.

آبگرمکن پمپ حرارتی

این نوع آبگرمکن‌ها در ایران رایج نیستند و به ندرت استفاده می‌شوند. آبگرمکن‌های پمپ حرارتی، مخزن‌دار هستند، اما به طور مستقیم گرما تولید نمی‌کنند. در عوض آن‌ها از برق برای انتقال گرما از یک مکان به مکان دیگر بهره می‌برند. پمپ حرارتی این نوع آبگرمکن، هوای اطراف را می‌کشد، گرمای آن را از طریق یک مبرد جذب می‌کند و این گرما را به مخزن می‌رساند.

برای اینکه آبگرمکن پمپ حرارتی کارآمد باشد، هوای اطراف آن باید در محدوده ۵ تا ۳۲ درجه سانتی‌گراد باقی بماند. همچنین از آنجایی که این ابگرمکن از هوای اطراف استفاده می‌کند، فضای که در آن قرار می‌گیرد باید حداقل ۱۰۰۰ فوت مکعب باشد. برای همین برای خانه‌های کوچک مناسب نیست. در ادامه راهنمای خرید آبگرمکن، مزایا و معایب آبگرمکن پمپ حرارتی را مشاهده خواهید کرد.

مزایای آبگرمکن پمپ حرارتی

آبگرمکن‌های پمپ حرارتی نسبت به آبگرمکن‌های مخزن‌دار گازی یا برقی، روش کارآمدتری برای گرم کردن آب هستند. زیرا برای گرم کردن آب درون مخزن عایق خود، از هوای بیرون، زمین یا آب انرژی می‌گیرند.

آبگرمکن پمپ حرارتی، کربن خیلی کمی منتشر می‌کند. برای همین سازگار با محیط زیست است و از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده می‌کند.

آبگرمکن‌های پمپ حرارتی نسبت به آبگرمکن‌های دیگر نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری دارند. فقط برخی از جزئیات سیستم باید به طور منظم، یکبار در سال بررسی شوند.

آبگرمکن‌های پمپ حرارتی دارای طول عمر نسبتاً بسیار طولانی هستند که معمولا بین ۱۴ تا ۱۵ سال است. اما می‌توانند تا بیش از ۲۰ سال هم عمر کنند.

آبگرمکن‌های پمپ حرارتی نسبت به سایر آبگرمکن‌های متکی به احتراق هستند، خطر کمتری دارند. استفاده از آن‌ها ایمن است و از آنجایی که برای گرما به جای سوزاندن سوخت به منابع خارجی متکی هستند، خطرات کمتری نسبت به سایر رقبای خود دارند.

معایب آبگرمکن پمپ حرارتی

آبگرمکن‌های پمپ حرارتی به سرمایه‌گذاری اولیه زیادی نیاز دارند. خرید آن‌ها اغلب سه تا چهار برابر یک آبگرمکن مخزن‌دار هزینه دارد.

آبگرمکن پمپ حرارتی در مناطق سردسیر کارایی ندارد و هنگامی‌که دما به زیر صفر درجه برسد، نمی‌تواند آب را گرم کند. زیرا گرمای خود را از محیط می‌گیرد.

نصب پمپ‌های حرارتی دشوار است و نیاز به مطالعه در مورد جریان گرما، زمین‌شناسی محلی و نیازهای گرمایش و سرمایش خانه شما دارد.

آبگرمکن‌های پمپ حرارتی به برق وابسته هستند و با قطع برق از کار می‌افتند.

آبگرمکن خورشیدی

آبگرمکن خورشیدی مقرون به‌صرفه‌ترین نوع آبگرمکن است که شامل کلکتورهای خورشیدی و یک مخزن ذخیره‌سازی است. کلکتورهای خورشیدی گرما را جذب می‌کنند و آن را از طریق لوله‌ها به مبدل حرارتی در مخزن گرمایش انتقال می دهند. آبگرمکن‌های خورشیدی معمولا نیاز به یک سیستم پشتیبان دارند.

بنابراین لازم است تا در کنار آن‌ها یک آبگرمکن دیواری یا مخزن‌دار گازی یا برقی داشته باشید. در بخش بعدی راهنمای خرید آبگرمکن، مزایا و معایب آبگرمکن خورشیدی را بیان خواهیم کرد.

مزایای آبگرمکن خورشیدی

آبگرمکن خورشیدی در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌کند. نصب آن در کنار انواع دیگر آبگرمکن، در روز مقداری آب گرم رایگان ارائه می‌دهد و این صرفه‌جویی در طول زمان افزایش می‌یابد. البته مدت زمانی که برای بازگشت سرمایه اولیه طول می‌کشد، بستگی به مدل آبگرمکن خورشیدی دارد.

پس از نصب یک آبگرمکن خورشیدی، نباید هیچ‌گونه نگرانی در مورد تعمیر و نگهداری آن داشته باشید. آبگرمکنی که مایع ضد یخ داشته باشد، تنها نیاز است که هر چند سال یکبار توسط یک کارشناس از نظر ایمنی بررسی شود. اما به طور کلی نیازهای نگهداری فعال آن حداقل است. همچنین اگر از آبگرمکن خورشیدی به خوبی نگهداری شود می‌تواند بیش از ۲۰ سال دوام بیاورد.

هر زمان که از سوخت‌های فسیلی مانند گاز طبیعی برای گرم کردن آب خانه استفاده می‌کنید، گازهای گلخانه‌ای در جو منتشر می‌شوند. حتی آبگرمکن‌هایی که با برق کار می‌کنند، باعث آلودگی می‌شوند. اما با یک آبگرمکن خورشیدی، می توانید مطمئن باشید که از یک منبع تجدیدپذیر بدون آلایندگی برای نیازهای آب گرم خود استفاده می‌کنید.

معایب آبگرمکن خورشیدی

نصب آبگرمکن خورشیدی هزینه‌های اولیه قابل‌توجهی دارد. البته این هزینه اولیه با گذشت زمان و با رایگان شدن آب گرم خانه جبران می‌شود.

یکی از مهم‌ترین عواملی که باید در هنگام تعیین امکان‌سنجی نصب آبگرمکن خورشیدی برای خانه خود درنظر بگیرید، آب و هوای منطقه‌ای است که در آن زندگی می‌کنید. اگر در جایی زندگی می‌کنید که سردسیر است یا تعداد روزهای کمی، نور خورشید دارید، این نوع آبگرمکن برای شما مناسب نیست.

یک سیستم آبگرمکن خورشیدی فقط آب را گرم می‌کند و نمی‌تواند برق وسایل برقی شما را تامین کند. اگر یک آبگرمکن برقی دارید، ممکن است منطقی‌تر باشد که به جای آبگرمکن خورشیدی، یک پنل خورشیدی نصب کنید، زیرا می‌توانید از برق خورشیدی تجدیدپذیر برای تامین برق آبگرمکن برقی خود استفاده کنید.

کلام آخر

در این مقاله تلاش کردیم تا یک راهنمای خرید آبگرمکن جامع و کامل ارائه دهیم. خرید آبگرمکن شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد، اما برای اینکه انتخاب دقیق و مناسبی داشته باشید، لازم است که عوامل مختلفی را درنظر بگیرید. همچنین شناخت انواع آبگرمکن و دانستن مزایا و معایب هر یک از آن‌ها می‌تواند در تصمیم‌گیری آگاهانه و هوشمندانه شما نقش بسزایی داشته باشد. سعی کنید آبگرمکنی را انتخاب کنید که با نیازها و شرایط شما حداکثر تطابق را داشته باشد. با مطالعه این راهنمای خرید آبگرمکن، به طور حتم بهترین گزینه را برای خانه خود خریداری می‌کنید.

پیام بگذارید