مخلوط کن یا غذا ساز، کدام را انتخاب کنم؟

در هنگام خرید لوازم خانگی خرده ریز ممکن است بین خرید دو کالا مردد بمانید. در این مقاله از سایت سرای ایرانی در نظر داریم به بررسی تخصصی فرق بین مخلوط کن و غذاساز بپردازیم.

در ادامه به نوع عملکرد این دو محصول خواهیم پرداخت و با اشاره به تفاوت‌ها، مزایا و معایب آنها به شما کمک خواهیم کرد که هنگام خرید، بهترین انتخاب را داشته باشید.

مخلوط کن یا غذا ساز؟

در نگاه اول شاید این دو محصول از نظر ظاهر و عملکرد دارای شباهت‌های زیادی باهم باشد اما هدف آنها متفاوت است بنابراین بهتر است قبل از خرید هر کدام از این وسایل به طور کامل تحقیق کنید.

مخلوط کن

همانطور که از نام آن پیداست مخلوط کن یک وسیله‌ای الکتریکی است که برای ترکیب کردن مواد جامد و مایع مناسب است.

این وسیله‌ی جذاب به شما این امکان را میدهد تا در کوتاه‌ترین زمان، میوه‌ها یا سبزیجات و … را باهم مخلوط کنید و در نهایت یک خمیر و یا یک نوشیدنی را داشته باشید.

مخلوط کن ها از چهار قسمت: بدنه‌ی اصلی، تیغه‌ی مخلوط کن، پارچ شیشه‌ای و یا پلاستیکی و واشری که در قسمت درب پارچ قرار میگیرد تشکیل شده است.

موتور این دستگاه در بدنه‌ی اصلی که معمولا جنس آن پلاستیک یا استیل ضد رنگ است، قرار دارد. دکمه های روی این دستگاه به شما این امکان را میدهد که سرعت آن را تنظیم کنید و یا اگر قابلیت های دیگر دارد استفاده کنید.

مواد خوراکی در یک پارچ سبک که از جنس شیشه یا پلاستیک است قرار می‌گیرد.

در وسط داخل پارچ یک تیغه قرار می‌گیرد که برای خرد کردن یخ و انواع مواد خوراکی استفاده می شود. این تیغه های ستاره‌ای شکل که از جنس استیل ضد زنگ هستند با چند سرعت مختلف کار میکنند و با توجه به نوع خوراکی و میزان سختی آن شدت و سرعت آن را می توانید تنظیم کنید.

دلیل اهمیت ضد زنگ بودن تیغه‌ها این است که از فرسودگی و آسیب رساندن به مواد خوراکی جلوگیری ‌کند.

 مزایا :

    • کار کرد آسان این دستگاه یکی از مهم ترین ویژگی‌های آن است.

    • قیمت این مدل مخلوط کن ها به نسبت کارایی که دارد مقرون به صرفه است.

    • تمیز کردن این دستگاه زمان زیادی از شما نمیگیرد.

    • مصرف انرژی پایینی دارد.

    • حفظ ارزش غذایی یکی از موثرترین مزیت این نوع دستگاه ها است.

    • فضای کمی را اشغال می کند.

غذاساز

یک وسیله‌ی همه کاره که می تواند برای تهیه‌ی انواع مختلف غذاها مورد استفاده واقع شود. این وسیله برای خرد کردن، خمیر کردن، مخلوط کردن، پوره کردن و برش دادن استفاده می‌شود.

این دستگاه از یک کاسه‌ی بزرگ و یک تیغه‌ی چند منظوره به همراه یکسری لوازم جانبی تشکیل شده است.

به طور مثال این دستگاه می‌تواند در تهیه‌ی انواع سس‌ها، دسرها، سالادها، برش دادن و پوره کردن میوه‌ها و سبزیجات، مخلوط کردن، هم زدن خامه و تخم‌مرغ و … به کمک شما بیاید.

مزایا:

    • یکی از ویژگی‌های جذاب این دستگاه، انجام چندین کار متفاوت به صورت همزمان است.

    • مدت زمان آشپزی شما کاهش چشمگیری خواهد داشت.

    • شاید در ابتدا قیمت این دستگاه ها بیشتر به نظر بیایید اما با توجه به چندکاربردی بودن آن مقرون به صرفه است.

معایب:

    • تمیز کردن غذاساز کمی دشوار است.

    • معمولا غذاسازها لوازم جانبی پلاستیکی دارند.

    • طول عمر تیغه ها ضعیف تر است.

مخلوط کن بخرم یا غذاساز؟

تا اینجا به شرح عملکرد هر دستگاه به صورت جداگانه پرداختیم و مزایا و معایب هر کدام را بررسی کردیم.

اگر بخواهیم فرق این دو دستگاه را به صورت کلی بگوییم میتوانیم به نوع کابرد آنها اشاره کنیم.

ممکن است شما بخواهید از یک دستگاهی که تنها برای شما نوشیدنی و یا مخلوط کردن و پوره کردن مواد غذایی استفاده کنید و یا بخواهید یک دستگاهی داشته باشید که در مراحل آشپزی به شما کمک کند. به طور مثال بتواند سیب زمینی و گوشت را باهم مخلوط کند.

حالا به راحتی می توانیم به پاسخ این سوال برسیم :

مخلوط کن بخرم یا غذاساز؟

پایانی

قبل از خرید مطمئن شوید که نیازسنجی خود را انجام داده‌اید و دقیقا می‌دانید از دستگاه خود چه انتظاراتی دارید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

با این حال در مجموعه‌ی بزرگ سرای ایرانی کارشناسان فروش ما در امر تصمیم‌گیری به شما کمک خواهند کرد.

پیام بگذارید

بایگانی‌ها